Wavy Abstract Background

PALVELUT

VERKKOSIVUT

Hyvin toimivat yrityksen omat verkkosivut ovat nykymaailmassa perusedellytys. Kilpailu on kovaa joka alalla ja potentiaaliset asiakkaat valitsevat ne ostokanavat, jossa he löytävät vaivattomasti sen mitä etsivät. 

Hyvin suunnitellulla verkkosivulla voi erottua kilpailijoista positiivisesti. Ihmiset etsivät haluamaansa asiaa eri verkkosivuilta ja tästä syystä yrityksellä tulee olla toimivat sivut, jossa tiedot löytyvät vaivattomasti ja selkeästi, jotta asiakas jatkaa sivun käyttämistä.

Table setup with devices

KOTISIVU/

LANDING PAGE

Kenelle sopii:

Aloittavalle tai sivutoimiselle PK-yrityksille/yrittäjille

Bloggareille

Esimerkki töitä:

sille.fi/

Web Design

VERKKOSIVU

Kenelle sopii:

PK-yrityksille

Esimerkki töitä:

porinsaunalautta.fi

mattiojala.fi

hankovilla.com

MAINOSMATERIAALIT

Tarjoukset, tuotelanseeruakset ja tapahtumat saavat enemmän näkyvyyttä ja kiinnostusta hyvin tehdyillä ja selkeillä mainosmateriaaleilla.

 

Materiaalia voit käyttää mm. verkkosivullasi, some-kanavissasi, myymälän ikkunoissa tai ständeillä myymälän edessä.

White office

VERKKOKAUPPA

Kenelle sopii:

Kivijalkakaupoille

myyntikanaviaan laajentamaan

Esimerkki töitä:

Coming soon

Business Card Design

MAINOKSET/FLYERIT

Esimerkkejä:

Hinnastot

Tarjoukset

Tuote esittelyt

Lehtimainokset

Tapahtumat

Esitteet

Käyntikortit

Isommista töistä ja paketeista sovitaan erikseen.

GOOGLE ADS
HAKUSANAMAINONTA

Google on mullistanut ihmisten tavan etsiä tietoa ja tuotteita. Suomalaiset etsivät tietoa Googlesta päivittäin noin 30 miljoonaa kertaa: eli keskimäärin jokainen googlaa monta kertaa päivässä. Tämä on uudistanut asiakkaiden ostopolun. Hyvin usein tuotteiden ja palveluiden ostaminen alkaa Googlesta. Tuotteista ja palveluista etsitään tietoa ja ongelmiin etsitään ratkaisuja – olisiko sinun yritykselläsi ratkaisu jonkun potentiaalisen asiakkaan googlaamaan ongelmaan? Jos haluat olla kilpailussa mukana, sinun täytyy näkyä Googlessa liiketoiminnan kannalta tärkeillä hakusanoilla. Me autamme yrityksesi Googleen!

Hakusanamainonta on kustannustehokas tapa, koska maksat ainoastaan mainosten klikeistä. Mainosten näyttämisestä et siis joudu maksamaan mitään.

Mobile Phone

GOOGLE

ADS-MAINONTA

KAMPANJA

Kenelle sopii:

Kaikille, kenellä on verkkosivut olemassa, Tällä paketilla pääsee hyvin alkuun ja jatkossa voitte itse hoitaa tiliä, jos ette halua pitkäkestoista sopimusta. Yli 6kk sopimuksille hinta on -100€. 

Open Laptop

GOOGLE

ADS-MAINONTA

JATKUVA

Kenelle sopii:

Jatkuva Google Ads-mainonta sopii erityisen hyvin verkkokaupoille. Kilpailu verkossa on kovaa, joten aina kun myymääsi tuotetta haetaan, niin ensimmäiset hakutulokset googlessa on aina mainoksia.