Wavy Abstract Background

VERKKOSIVUT
YRITYKSILLE

KUINKA TÄRKEÄT OVAT YRITYKSEN VERKKOSIVUT?

Hyvin toimivat yrityksen omat verkkosivut ovat nykymaailmassa perusedellytys. Kilpailu on kovaa joka alalla ja potentiaaliset asiakkaat valitsevat ne ostokanavat, jossa he löytävät vaivattomasti sen mitä etsivät.

 

Hyvin suunnitellulla verkkosivulla voi erottua kilpailijoista positiivisesti. Ihmiset etsivät haluamaansa asiaa eri verkkosivuilta ja tästä syystä yrityksellä tulee olla toimivat verkkosivut, jossa tiedon löytää vaivattomasti ja selkeästi, jotta asiakas jatkaa sivun käyttämistä ja ostaa tuotteen tai palvelun. 

Yrityksen pitää tunnistaa tärkeimmät potentiaaliset asiakkaat ja luoda sisältöä, joka auttaa heitä silloin kun he niin haluavat. Sisältö on siis markkinoinnin tärkein väline. Hyvin toimivat yrityksen omat verkkosivut tarjoavat tähän hyvän alustan. Sisältöä voi tuottaa yrityksen omaan blogiin tai sosiaalisen median tileihin, jotka ovat linkitetty yrityksen verkkosivuihin. Ihmiset etsivät tietoa ja vastauksia ja yritykset jotka pystyvät niitä vaivattomasti antamaan ovat vahvoilla. Hyvin rakennetulla digimarkkinoinnilla voi erottua kilpailijoista positiivisesti, joka johtaa uusiin asiakkaisiin ja liidien nopeaan muuttamiseen kaupoiksi.

Ihmiset etsivät verkosta tietoa yrityksistä ja tuotteista ennen ostopäätösten tekoa. Vaikka henkilö ei ostaisikaan tuotetta tai palvelua, etsii hän silti tietoa siitä. Tästä syystä yrityksellä on hyvä olla verkkosivut, josta tietoa löytyy tarpeeksi. Verkkosivut myös parantavat kuvaa yrityksen luotettavuudesta ja pienikin yritys pystyy kilpailemaan isojen kanssa tasaväkisesti. Tämä korostaa entisestään verkkosivujen tärkeyttä varsinkin pk-yrityksille.

MILLAISET VERKKOSIVUT YRITYKSELLE?

Verkkosivun ulkoasu kuuluu heijastaa yrityksesi toimialaa sekä luonnetta. Käytämme maailmanlaajuista Wix-ohjelmistoa, jolla saadaan luotua upeat, nykyaikaiset ja helppokäyttöiset sivut palvelemaan asiakkaiden kaikkia tarpeita.  

MISTÄ VERKKOSIVUN HINTA MUOSODTUU?

Laadukkaat Wix-verkkosivut toteutetaan asiakkaan liiketoiminnan lähtökohdista käsin, jolloin ne ovat myös kannattava ja pitkäaikainen sijoitus yritykselle. Nettisivujen hinta muodostuu niiden graafiseen ja rakenteelliseen suunnitteluun käytettävästä ajasta, toiminnallisuuksien sekä niiden ohjelmoinnin tarvittavasta ajasta. Sisällön laajuudesta ja sen monimutkaisuudesta. Tästä johtuen verkkosivujen kustannukset vaihtelevatkin toimeksiannon mukaisesti.

Kaikkiin paketteihin kuuluu myös sosiaalisen median kanavien yhdistäminen verkkosivulle, domainin rekisteröiminen ja hallintasivun käyttöönottokoulutus.

HINNASTO

Landing Page/Kotisivut

1 sivu, ulkoasun suunnittelu ja toteutus, kuvien- ja tekstiensyöttö, tietokone ja mobiiliversio ja hallintasivun käyttöönottokoulutus.

Verkkosivu

5 sivua, ulkoasun suunnittelu ja toteutus, kuvien- ja tekstiensyöttö, tietokone ja mobiiliversio ja hallintasivun käyttöönottokoulutus.

Verkkokauppa

Rajaton määrä sivuja, ulkoasun suunnittelu ja toteutus, kuvien- ja tekstiensyöttö, tietokone ja mobiiliversio, hallintasivun käyttöönottokoulutus.

490€

Alkaen 790€

Alkaen 1290€

HINNAT ALV. 0%

TÖITÄ
ss.png
Näyttökuva 2021-03-29 122308.png
t2g.png
83404586_106473227570157_247980280404298
UmaSport-valkvihr-slogan-1.png
MAALAUS SUODENJARVI1.png
Masa.png
fff.png
cs.png
v1.png
nimetön.png